Afirmacije (dnevne misli, meditacije)

Afirmacije (dnevne misli, meditacije)

Knjige o afirmacijah, vam bodo pomagale izboljšati željeno področje v vašem življenju. S pomočjo afirmacij, se boste v knjigah o afirmacijah, naučili kako pravilno izvajati afirmacije, kdaj izvajati afirmacije, in kakšen pomen imajo afirmacije.

Da bo določena afirmacije imela želeli učinek, so pomembne predvsem tri stvari, pri izvajanju afirmacij.

Pravilo za afirmacije 1 – afirmacija naj bo vedno pozitivna. To pomeni, da se pove ali prebere pozitivno (primer pozitivne afimacije: Danes se počutim odlično in veselo).

Pravilo za afirmacijo 2 – občutite izgovorjeno afimacijo z vsem telesom, z vsemi čustvi. Ko izgovorite afirmacijo, poskusite začutite to kar dejansko pomeni izgovorjena afirmacija (primer – vzemimo zgornjo afirmacijo. Začutite kako se odlično in veselo počutite).

Pravilo za afirmacijo 3 – vizualizirajte izgovorjeno afirmacijo. Predstvaljajte si sebe kako ste res odično in veseli – držite to vibracijo medtem ko izgovarjate in čutite afirmacijo.

S pomočjo afirmacij se boste preobrazili, tako fizično, mentalno in duhovno. Najučinkoviteje je vaditi afirmacije takoj po jutranjem prebujanju ali tik pred spanjem. Preden začnete z afirmacijo, je pomembno, da sedite v pravilni meditacijski drži, na stolu ali trdi površini. Hrbtenico vzravnajte, oči pa zaprite in se osredotočite na podolgovato medullo na zadnji strani vratu. Um osvobodite nemirnih misli in skrbi.

Naj vam izbrane afirmacije koristijo.

Prikaz vseh 3 rezultatov