Duhovni vodniki in duhovni mojstri

Duhovni vodniki in duhovni mojstri

Kdo so duhovni vodniki, in kdo so duhovni mojstri. Odgovor ni preprost. Za nekatere so duhovni vodniki bogovi in boginji, angeli, živali,.. za nekatere pa preprosto duhovni mojstri. Vendar bi lahko rekli, da tako duhovni vodniki, kot duhovni mojstri imajo več skupnih duhovnih kvalitet – ljubezen, sočutje, razumevanje…

Duhovni vodnik, ali duhovni mojster vas bo usmerjal in podpiral na vaši duhovni poti in vam nudil pomoč in podporo v vašo najboljšo korist. Usmerjal vas bo, pomagal vam bo čez ovire, čez težave, čez poti, ki jih morate prehoditi na vaši duhovni poti.

V rubriki duhovni vodniki in duhovni mojstri vam ponujamo duhovne knjige, ki vam bodo lahko v pomoč in vodstvo na vaši duhovni poti. Vsak bo sam zase najbolj intuitivno začutil svojega duhovnega vodnika, oziroma svojega duhovnega mojstra. Knjige o duhovnih vodnikih in duhovni mojstrov so knjige, po katerih lahko vedno posegamo, ko imamo določeno situacijo ali pa jih tudi večkrat preberemo in vedno kaj novega spoznamo o sebi.

Vsi tako duhovni vodniki, kot duhovni mojstri imajo svoj namen na zemlji in to je da pomagajo posameznikom pri duhovnem razvoju k višji zavesti in napredku duše.

Izberite si svojega duhovnega vodnika oziroma duhovnega mojstra.

Prikazovanje 1–12 od 93 rezultatov