Zapestnice

Zapestnice

Včasih je bilo nošenje zapestnice ali zapestnic nenavadno. Bojevniki so nosili zapestnice, ker so mislili da odganjajo duhove. Monarhi so si nadeli zapestnice, da bi pokazali svoj denar, status in moč.

Veliko ljudi je nasprotovalo ideji o nošenju zapestnic. Medtem so drugi kljub času sprejeli nošenje zapestnic kot modni slog. Danes zapestnice postajajo priljubljen dodatek za ženske in moške.

In zakaj vse nosimo zapestnico ali več zapestnic? Razlogov za nošenje zapestnice je več.

– Kot že rečeno, da smo zaradi tega ste videti modni – zapestnica je odličen dodatek, ki bo z malo truda dvignil vaš osebni stil
– Da pokažemo svojo osebnost – zapestnice običajno nosijo moški in ženske (zlasti moški), da pokažejo svojo osebnost. Zapestnica je odličen medij za prikazovanje posameznikove individualnosti
– Zdravstveni razlogi – nekateri ljudje nosijo zapestnice, da bi popravili svoje zdravstveno stanje (zapestnice iz kristalov)

Glede na raznolikost zapestnic, so zapestnice ob pogledu izredno atraktivne in privlačne. Ko vidimo osebo z zapestnico, lahko veliko razberemo o tej osebi. Ljudje nosijo tudi zapestnice, ker cenijo vrednost plemenih kovin (zlasti zlato in srebro).

In kako nosimo zapestnico ali zapestnice? Napestnico si dajte na izbrano zapestje, in ko nosite številne zapestnice, si prizadevajte za ravnotežje – svetlejše zapestnice je treba nositi, da uravnotežijo temne obleke. Poskrbite, da bo vaša zapestnica primerna za dano priložnost.

Zapestnica ali zapestnice so tudi prijetno darilo za najdražje. Izberite si svojo zapestnico.

Prikazovanje 1–12 od 56 rezultatov