Zavest in moč uma

Zavest in moč uma

Naša zavest in um sta povezana. Večje kot je naša zavest, bolj ko uporabljamo zavest, večje kot je zavedanje, in se ko resnično zavedamo kaj delamo, bolje bo naš um deloval za nas. Vednar našo zavest upravlja naša podzavest (v podzavesti so naši vzorci, naše navade, naša prepričanja, naši spomini…itd), zato moramo biti zelo pozorni in zelo zavestno osredotočeni.

Naš um je verjetno najboljši in hkrati tudi najbolj zakompliciran »računalnik« na svetu, ki ga nikoli ne bomo docela spoznali. In kaj lahko naredimo, da izpopolnimo svojo moč um in izboljšamo svojo zavest, svoje zavedanje. Prva beseda, ki bi jo rekli modreci je meditirajte, redno meditirajte in razvili boste boljše zavedanje sebe, okolice, boljšo zavest in razvili boljši in mirnejši um.

Ker pa naš um bega sem in tja mu tako sledi naša zavest. Odgovor ki ga iščete je vedno v vaši notranjosti, v vašem srcu, občutku, v vaši intuciji. Um lahko pomaga, vendar je lahko tudi zahbrten. Zaupajte svojem srcu, svoji notranjosti.

S pomočjo različnim umskih tehnik, tehnik za izboljšanje zavesti in knjig o moči uma in zavesti, lahko svoj um in svojo zavest izurimo in tako svojo povečamo umsko moč, ter boljše vedenje in delovanju naše zavesti. Z umom in zavestjo se lahko tudi pozdravimo in si izboljšamo življenje. Moč uma in zavesti bo takšna, kot si boste predstavljali, da lahko je lahko – neskočna.

Prikazovanje 1–12 od 63 rezultatov