Orgoniti

Orgoniti

Kaj je orgonit in kako delujejo orgoniti in kakšne so lastnosti orgonita? Orgonit je transformator življenjske (orgonske) energije. Orgoniti na ta način transformirajo negativno energijo iz okolja in jo prečistijo s pomočjo vibracij kristalov, ki so v orgonit vgrajeni. Orgonit tako zaščiti in harmonizira vaše okolje kakor tudi vaše telo.

Kristali v orgonitu transformirajo negativne energije v pozitivno, ter obarvajo izhodno energijo s svojimi vibracijami, ki jih imajo. Zato si izberite svoj orgonit glede na vibracijo kristala, ki je za vas primeren.

Sestava orgonita – orgonit je sestavljen iz 50 % kovinskih ostružkov in 50 % smole z dodatkom kristalov. V orgonitu je tudi bakrena spirala, in kristali kamene strele.

Orgoniti blažijo stres, ohrajanjo notranji mir, vzpostavijo energijsko, mentalno in duhovno ravnotežje, ter vzpostavijo energijsko ravnotežje prostora. Orgoniti tudi delujejo na vaše zdravje tako, da krepijo vaš imunski sistem ter ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. Orgoniti tudi pomagajo pri boljšem spancu. Orgoniti (orgonitni podstavki) tudi izboljšujejo energijo vode in hrane.

Kje vse lahko uporabljamo orgonite? Orgonite lahko uporabljate v bivalnem in delovnem okolje, ter tudi v avtomobilu.

Poznamo več oblik orgonitov: Orgonitni podstavki, orgonitni stožci, orgonitni obeski, orgonitni amuleti, ter druge oblike orgonitov.

Prikazovanje 1–12 od 25 rezultatov