Orgonitni podstavki

Orgonitni podstavki

Največja prednosta orgonitnih podstavkov je v tem da orgonitni podstavek oživlja, očisti vodo in hrano, ter in harmonizira vaš prostor.

Orgonitni podstavki so orgoniti večjih oblik. Usklajevanje in ravnovesje energij v prostoru, zaščita pred vsemi vrstami sevanji in pozitivno vzdušje, ter počutje so lastnosti orgonitnih podstavkov. Orgonitni postavke se lahko uporablja tako v bivalnih kot poslovnih prostorih.

Orgonitni podstavki imajo vse lastnosti in sestavine orgonita – t.j. orgonit zaščiti in harmonizira vaše okolje kakor tudi vaše telo.

Orgonitni podstavek vas bo zaščitil pred negativni vplivi okolja in ljudi ves čas, saj orgonitni podstavek zaščiti energetsko polje posameznika. Funkcija orgonitnega podstavka je da vam bom orgonitni podstavek ves čas »dovajal« čisto pravo svežo življensko energijo.

Kako vam lahko orgonitni podstavek pomaga pri vašem zdravju? Orgonitni podstavek pomaga pri energijskem obnavljanju telesa, opravlja stres, zmanjšuje utrujenost, daje vam več energije, ščiti pred sevanji.. na splošno orgonitni podstavek vam prinaša mir, srečo in harmonijo.

Na svoj orgonitni podstavek lahko tudi postavite vrč ali kozarec z vodo, ali hrano ( do 25 minut) in bo oboje očistil vseh strupov in oživil. Izberite si orgonitni podstavek s kristali, ki so za vas najbolj ugodni.

Orgonitni podstavek postavite v postor kjer se najdle zadržujete oz. v vaši neposredni bližini.

Prikaz vseh 4 rezultatov