ThetaHealing tečaji in ThetaHealing terapije

ThetaHealing tečaji in ThetaHealing terapije

ThetaHealing je holistična metoda zdravljenja, ki je bila razvita v začetku 90. let prejšnjega stoletja s strani američanke Vianna Stibal. Metoda temelji na znanstveni teoriji, da lahko s pomočjo poglobitve v stanje theta možganske valovne frekvence dostopamo do nezavednega uma in s tem spremenimo negativne vzorce, prepričanja in čustvene blokade. S ThetaHealingom lahko dosežemo globoko raven meditacije, ki se imenuje theta stanje zavesti, kar nam omogoča, da se povežemo s svojo višjo zavestjo in ustvarimo spremembe v svojem življenju.

ThetaHealing je sestavljen iz štirih korakov: poglobitev v stanje theta, osredotočenost na cilj, sproščanje omejujočih prepričanj in kreiranje novega pozitivnega modela. V tej terapiji terapevt in pacient sodelujeta skupaj, da najdeta vzroke za negativne misli in čustvene blokade. S pomočjo ThetaHealinga lahko posameznik prepozna in spremeni svoje nezavedne vzorce, ki so lahko posledica negativnih izkušenj v preteklosti.

ThetaHealing se izvaja s pomočjo terapevta, ki je usposobljen za delo v stanju theta. Terapevt bo najprej pacienta vodil v stanje sproščenosti in osredotočenosti, nato pa bo začel izvajati terapijo. Terapevt bo uporabil različne tehnike, kot so postavljanje vprašanj, vizualizacije in afirmacije, da bi pomagal pacientu prepoznati in spremeniti svoja omejujoča prepričanja.

ThetaHealing se lahko izvaja na različne načine, kot so individualne terapije, delavnice, seminarji in izobraževanja. Na voljo so tudi knjige in avdio posnetki za samostojno delo s tehnikami ThetaHealinga.

Metoda ThetaHealing je primerna za ljudi, ki želijo izboljšati svoje duševno, čustveno in fizično zdravje. Metoda se lahko uporablja za različne težave, kot so fobije, tesnoba, stres, depresija, odvisnosti, bolečine, odnosi in druge težave. ThetaHealing se lahko uporablja tudi za izboljšanje samopodobe, razvijanje notranjega miru in spodbujanje osebne rasti.

Ključni elementi ThetaHealinga so osredotočenost na cilj, pozitivna naravnanost in zaupanje v proces. Pacient se mora zavedati, da je zdravljenje proces in da se bodo pozitivni učinki pokazali šele po nekaj terapijah. Vendar pa so rezultati ThetaHealinga lahko izjemni in pacienti poročajo o zmanjšanju tesnobe, izboljšanju zdravja in razvijanju

ThetaHealing lahko pomaga pri številnih težavah, kot so stres, tesnoba, depresija, strahovi, telesne bolezni, slabe navade, čustveni konflikti in težave v odnosih.

Več v Blog prispevku: Kaj je ThetaHealing in kako poteka ThetaHealing?

Prikaz vseh 10 rezultatov