Varstvo uporabe spletne trgovine AUM

Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. V te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost in varstvo naših uporabnikov v spletni trgovin Aum je naša prioriteta, zato vam zagotavljamo 100 % varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Uporabnik z nakupi spletni trgovini AUM dovoljuje, da njegove osebne podatke shrani in jih uporablja izključno za namene internega arhiva, statistike ter obveščanja o novostih in ponudbah. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 86/2004, 94/2007) ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

Uporabnik ima kadarkoli pravico prepovedati nadaljnjo obdelavo svojih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja, zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo, izbris, omejitev obdelave, prenos ali podati ugovor zoper obdelavo. To lahko stori preko e-maila ali pa avtomatično, ko prejme obvestila in klikne »Odjava«.