BOŽIČ & NOVO LETO

Staro leto se poslavlja,*spet prijatelj ti nazdravlja,*ti pošilja kup želja,*saj nova spet je letnica.*Naj radost spremlja te povsod,*naj drago pošlje ti na pot.*(ti pošlje partnerja na pot.)*V vse načrte pa zares,*naj sreča prste vtakne vmes!

Staro se leto je že utrudilo,*darove vse svoje razdalo je že.*Kmalu oditi se mu bo mudilo,*ker novo že leto naproti mu gre.*S sabo prinaša spet nove darove,*za vas in za vse, ki v družini žive.*(za tebe, za vse, ki pri tebi žive.)*Zdravja, ljubezni, finač

Toplini vsa vrata naj božič odpre,*naj srečno obdobje za vas se prične!*A leto prihodnje naj zdravja vam da,*obilja, ljubezni pa v čaši brez dna!

V teh dneh, ko vsem se kam mudi,*ko nas že prazniki podijo,*izberi takšne si poti,*ki prave se smeri držijo.*Naj vodijo te med ljudi,*ki te z dobroto bogatijo,*prijazne njihove oči*pa od ljubezni se iskrijo!

V teh mrzlih decembrskih dneh,*ko mraz se nabira v kosteh,*želim ti (vam) veliko topline,*(želimo vam mnogo topline)*ljubezni (veselja), ki več naj ne mine,*pa zdravje naj se te (vas) drži*vse leto, vse tedne, vse dni!*Več sreče, miru, blagostanj

Veselo ter srečno, prijetno in zdravo,*naj bo novo leto – pa super zabavo,*daril in obilja in lepih stvari,*iskreno družina vam naša želi!

Vsa vrata, ki zdajle zaprta še so,*naj v novem se letu za naju odpro.*Če vrata so rdeča, pomeni ljubezen,*a venec zelen daje um nama trezen.*Morda nama usojena skupna je pot,*morda pa za vrati le kup je zablod.*Odpriva pogumno jih, naj bo kar bo,*morda se

Vse mesto je že okrašeno,*spet barvne lučke v noč žarijo,*še zadnji dnevi nas lovijo,*jaz pa v teh dneh želim le eno:*da bi ljubezen se razvila,*da trajala bi dolga leta,*da vmes, v ljubezni vsa razvneta,*na magistrat bi še zavila.*Če tvoje želje so enake

Vse želje, ki letos se niso izpolnile,*vse sanje, ki niso sadu obrodile,*v prihodnjem naj letu dobijo polet,*naj čim prej izpolni se njihov obet!

Za božič in za novo leto*želimo vam obilo zdravja!*(želimo ti obilo zdravja!)*Naj vam vse slabo bo odvzeto,*naj sreča le vam zdaj nazdravlja!

Za božič zberemo se vsi*v okviru vse družine,*ker praznik ta v nas tke vezi*topline in bližine.*Ljubezen z vami naj živi,*nikdar naj ne mine!

Že bližajo se prazniki*z dolgimi koraki.*Prevzema mrzličnost ljudi,*ker so že pred vrati.*Lepo praznuj jih tudi ti*(lepo praznujte jih še vi),*to so časi zlati!

Spet bliža se zaključek leta,*ki ga že čakamo nestrpno.*Ne vemo še, kaj nam obeta:*morda zaljubljenost nesmrtno,*morda celo poročno slavje,*morda trosobno stanovanje,*morda vse leto trdno zdravje,*morda v tujino potovanje …*Ob novem letu ti želimo,*da se

Spet od nas se poslovilo*bo betežno staro leto.*Upov in želja obilo*se bo steklo v novo leto.*Tok obilja naj zalije*vas in vaše vse najdražje!*Naj vam sreča ves čas klije,*da vam bo življenje lažje!

Spet prihaja novo leto,*v meglo sprva še ujeta.*Kaj prinaša, še ne vemo,*le tipaje skozenj gremo.*Staro leto bo minilo, zadnje daje še darilo,*up na boljše, lepše čase,*ki le dobro vleče nase!

Srečno, zdravo in veselo*novo leto ti želimo.*Resno, ustvarjalno delo*naj poveča ti žepnino!*Naj ljubezen se razcvete,*pogum tvoj naj se okrepi,*naj problem se vsak razplete,*naj zvezda sreče ti blesti!

Nemirni december od nas se poslavlja,*še zadnji poslal nam bo svoj ognjemet,*se marsikateri bo izpolnil obet,*ki vsak sam pri sebi si zdaj ga zastavlja.*Naj sreča vsa svoja ti vrata odpre,*naj vsa hrepenenja ti izpolnijo se!

Ni dolgo tega, kar Miklavž je odšel,*a blagi Božiček bo vsak hip prispel.*Še teden za njim – in Silvester bo tu;*vse bolj staro leto pomika se k dnu.*Ob vsaki prelomnici čas je želja,*ki dragim izreka mojih iz srca.*Vsem dragim privoščimo zdravja, miru,*b

Nov list v knjigi časa kliče,*naj nanj zapišemo vse želje,*vse, kar bodočnosti se tiče,*in kar prinaša nam veselje.*Še moj pripis blešči se v njej:*”Naj Tvoja sreča bo brez mej!”

Novo leto že prihaja,*blizu je Silvestra čas,*znova up se nam poraja,*da SREČA že preži na nas.*Privoščimo jo tudi vam *naj ZDRAVJE bo v družbi z njo,*USPEH pa naj ne pride sam,*naj s CVENKOM zvezan bo krepko!

Novo leto že prihaja,*že odpiramo mu vrata,*staro leto pa odhaja,*svojega pozdravlja brata.*Vsa darila nosi s sabo,*ki si najbolj jih želimo.*Naj še tebi da jih v rabo,*(Naj še vam jih pošlje v rabo),*z njimi naj ne gre kar mimo!

Ob novem si letu vsi voščimo zdravja,*ob delu uspehov še in zmagoslavja,*in v krogu prijateljev mnogo priznanja,*ljubezenske sreče, vseh vrst blagostanja.*Vse to in še več, kar si sama želiš*(vse to in še več, kar si sam bolj želiš)*na tejle čestitki od m

Obilo sreče, zdravja, blagostanja,*miru, uspehov, radosti, priznanja,*ljubezen eno le gorečo, pravo,*denarcev pa precej več, kot je zdravo,*pričarata naj božič, novo leto!*Naj v plašč obilja leto bo odeto!

Očetu in mami miru in počitka*ter zdravja, ki dobro naj se ju drži,*otroci pa naj vesele se dobitka*v ljubezni in v žepu – vse to vam želi nekdo,*ki za drage vseeno mu ni!

Ko staro leto bo zaprlo*za sabo škripajoča vrata,*za hip pozdravilo bo brata*in že z njim staro bo zamrlo.*Želim, da slavje to svečano*v družbi dragih preživite,*da se uresniči, kar želite,*in le najboljše vam je dano!*Naj novo leto vam prinese*veselja,

Ognjišče toplo naj vas greje,*ko božič boste praznovali.*Naj praznik srečo v vas zaseje,*z njo pot si boste tlakavali.*Bodočnost več do brat našteje*naj vam, kot ste pričakovali!

Ko staro leto se bo poslovilo,*s spomini za na pot se založilo,*še isti hip bo novo leto vstalo,*spet svežih nam pričakovanj bo dalo.*Naj z zdravjem bo in s srečo darežljivo!*Doda naj še ljubezen neminljivo,*pričara naj veselo vam zabavo,*v težavah pa pok

Prihodnost naj rožnata se ti odpre,*naj srečno obdobje se zate začne.*Naj leto prihodnje ljubezni ti da,*naj cvenka nasuje ti v vrečo brez dna.*Vse to ti privoščim iz vsega srca …!

Konec leta spet je čas,*da povemo si naglas vse,*kar v srcu si želimo zdaj,*ko staro šlo je mimo.*Kar je slabo, naj umre,*naj dobro le poraja se!*In na tvojih vseh poteh,*doživljaj srečo in uspeh!

S toplino božič naj te greje,*srce naj tvoje pomiri,*a novo leto naj zaseje,*vse, kar srce ti poželi!*Ljubezen, zdravje in obilje*bogato naj ti obrode.*Da nove vse dosežeš cilje,*iskrene moje so želje!

  • 1
  • 2

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.