BRAT

Pam Brown

Ne glede na to, kam greš,*kaj počneš in s kom si,*tvoj brat je na neki*način vedno s tabo.

Pam Brown

Nihče nima takšnega položaja*kot brat, kajti nihče ne ve*toliko o tebi. Nihče ne razume*tako kot on, razlogov za vse, kar počneš.

Pam Brown

Noben odnos se ne more*prav primerjati z odnosom*med brati in sestrami;*spomini in čustva naklonjenosti *se pretakajo v globini,*pod drugimi ljubeznimi.Tisoč spominov me veže na brata,*na najino skupno preteklost, *blatni so, s sledovi trave,*lepljivi od

Pam Brown

Ob bratu se počutiš nekako varno,*zasidrano v življenju.*Prepričan si, da ti bo,*ne glede na to, kaj se zgodi,*nekdo vedno pomagal, otresel strah*s tebe in te znova postavil na tvojo pot.*Vrstnik, ki razume tvoje*upanje in strahove. Vedno.

Pam Brown

Toliko skupnega imava; spomine na to,* kako sva rasla, na starše, na najzgodnejša leta.* Vedno mi boš blizu in vedno boš* prav poseben del mojega življenja.

Pam Brown

Vse življenje se najine misli in poti*prepletajo – in naju še tesneje povezujejo.*Tudi če naju ločujejo še tako velike*razdalje ali so med nama kakršni koli*neporazumi – ostajava družina.

Pam Brown

Hvala, ker si mi bil vedno na voljo,*kadar sem te potrebovala.*Popravil si stvari, razrešil probleme*in mi stal ob strani, kadar sem*se počutila osamljeno.*Le kako lahko kdo preživi brez brata.

Pam Brown

Bratje in sestre vedo,*kako so začeli. Poznajo naprezanja,*napake in vznemirjenost,*spodbujajo se,*vzklikujejo si ob zmagah*in se opogumljajo v mračnih dneh.

Pam Brown

Bratje oštevajo in kritizirajo,*toda kadar te pohvalijo, veš,*da si naredil pravi čudež.*Bratje se jezijo, če smrkaš,*vendar vedo, kdaj si resno bolan*ali resnično nesrečen.*Takrat ti pomagajo urediti stvari.*Bratje so ti na voljo, kadar jih potrebuješ.*

Pam Brown

Bratovo življenje je del*tvojega življenja – vajine korenine*so tako prepletene, da vse življenje*vplivata drug na drugega.

Pam Brown

Dober brat pogleda trhlo letev v ograji,* razbrazdano desko v podu, pipo, ki pušča,* vzdihne in reče:”Tega se bom lotil …”*In to tudi naredi.*Hvala, ker si me tolikokrat rešil.

Pam Brown

Ne glede na to, kam greš,*kaj počneš in s kom si,*tvoj brat je na neki*način vedno s tabo.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.