FINANČNI USPEH

Z razumom in z rokami*bogastvo privlačujem,*ki radodarnost vzdrami,*z njim druge osrečujem.

Moja pravica je – biti premožna v duši,*v razumu in v svojem žepu.*Notranja moč, ki prav vsega je zmožna,*vedno pomaga mi, če sem v precepu.

Na vseh področjih dan in noč,*uspeh dosegam delovanja,*pri tem pa nudi vso pomoč*inteligenca mi notranja.

Pri delu vsakdanjem odlično zaslužim,*ker svoje talente z marljivostjo družim.*In s tem, kar si v svojem razumu zasnujem,*na lestvici uspehov vse bolj napredujem.

Privlačim denar kot železo magnet,*ljubezen med nama je že dolgotrajna.*Če več ga izdam, se več vrne ga spet,*na mojem računu ga vsota je bajna!

Razumno trošim svoj denar,*se z radostjo ga osvobajam.*Vse več priteka ga, odkar*še drugim ga ljudem podarjam.

Svobodno izražam vse svoje talente,*ob delu doživljam priznanje, uspeh.*Od vseh rezultatov pobiram procente,*saj biti bogat danes nič več ni greh.

Bogastvo so moje roke in razum,*bogat sem, ko v srcu začutim pogum.*(bogata sem, kadar začutim pogum.)*Največje bogastvo pa zame velja,*če ljubim in ljubljen sem res iz srca.*(če ljubim in ljubljena sem iz srca.)

Bogastvo spoštujem, ga čuvam in cenim,*z duhovnim bogastvom še več si pomenim.*Ko spretno združujem vse svoje darove,*uspehe doživljam spet nove in nove.

Denar mi svobodno, obilno priteka,*ne ustavlja nikdar ga na poti prepreka.*S talenti in s pridnostjo ga pridobivam,*in v tem delovanju neskončno uživam.

Denar v potokih mi priteka,*živim v finančnem blagostanju.*Ne usahne mi denarja reka,*ga več je kot čebel v panju.

Denarja imam veliko več*kot sploh ga potrebujem*in kadar ga je že preveč,*še drugim ga darujem.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.