MOJEMU MOŽU

Pam Brown

Dobri možje včasih potrebujejo*posebno darilo v zahvalo za ure*trdega dela, tolažilne objeme*in neštete vsakdanje opravke.

Pam Brown

Mož je …*moški, ki ob nedeljah popoldne spi pred televizorjem; moški, ki je deset metrov za tabo,*kadar si hočeš ogledati perilo;*moški, ki je deset korakov pred tabo,*kadar si hoče ogledati fotoaparate;*moški, ki stoji pred okni razstavnih prostorov … i

Susan Holmes

Mož je najboljši prijatelj, kar jih*boš imela v življenju. Delil bo*s tabo tvoje misli, razpoloženje,*smeh in solze. Je človek,*za katerega je vredno živeti in*iti z njim na konec sveta.

Gillian D.S. Warner

Nekateri pravijo, da se moža ne da spremeniti.*Ni res. Oba partnerja se spreminjata*v enakovrednem zakonu in on je tisti,*s katerim navsezadnje prideš do ciljne črte,*kajti poleg tebe je,*ne pred teboj ali za teboj.

Anna Quidlen

Neznansko velik del moje preteklosti*ne obstaja brez mojega moža.*Tudi neznansko velik del moje sedanjoisti ne.*Še vedno nekako čutim, da se mi stvari ne izogijo*zares, če jih ne povem njemu.

Marion Marshall

Stalen v svetu sprememb,*razumevajoč v svetu brezbiržnosti, ljubeč in stvaren v svetu,* ki ga pogosto sovraži.*On je skupno preživljanje veselja in žalosti,*konec osamljenosti, moj ljubimec*in oče mojih otrok.

Helen Thomson

Ti si spomin na pisan ribnik;*ti si močna roka, ki me varujejo vso noč;*ti si vrtnica, ki se neovirano pne k višku mojega vrta;*ti si moški, ki mi je dal čudovite otroke;*ti si sedemletnik, ki me*sprašuje, ali ga bom večno ljubila.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.