O TAŠČI

Pam Brown

Tašča pogosto nadomesti mamo, ki je že umrla* ali pa živi daleč stran od hčere.* Nikoli sicer ne postane ona, * a je vedno ljubeča in razumevajoča,* potrpežljiva in prijazna.* Ona je najboljša prijateljica.

Pam Brown

Zakon je vedno uspešen,* če sta partnerja obdana z iskreno ljubeznijo;* in prav to ljubezen si nama dala.

Pam Brown

Ko dobimo partnerja, s katerim želimo deliti življenje,*dobimo z njim tudi darilo, za katero sicer nismo prosili: taščo* In nekateri si želijo, da bi to darilo lahko zavrnili!* Vendar moja čudovito dopoljnjuje mojo srečo;* tašča je moja iskrena prijateljica.

Pam Brown

Matere in otroke povezujejo spomini.*Njihovo življenje je prepleteno,* in v letih, ki so jih preživeli skupaj,* so se prepletle tudi njihova ljubezen in njihove vrednote.* Toda tašči spomini ne zameglijo čustev.* Vidiš me in meimaš rada tako, ko sem.

Pam Brown

Nikoli ne bom pozabila olajšanja,* ki me je preplavilo, ko sva se prvič srečali.* Dejali so mi, da mi boš všeč.* In res si mi bila.

Pam Brown

Poročiti se z nekom, ki ga ljubite,*je že samo po sebi čudovito.*Toda, če hkrati dobite za taščo*najbolj prijazno in sploh najboljšo*prijateljico, je to tako, kot da bi*na loteriji zadeli glavni dobitek.

Pam Brown

Prvo srečanje z bodočo taščo je strašljiva izkušnja.*Za obe. In, oh, kakšno olajšanje, ko odkrijeta da sta si všeč.

Pam Brown

So tašče, za katere se zdi,*da so ušle iz kakšne zgodbe*o hudobnih taščah. In so takšne,*ki nam ljubeče stojijo ob strani celo življenje,*ki naše otroke ljubijo tako, kot so ljubile svoje*in ki neopazno bdijo nad srečo vseh.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.