SESTRA

Pam Brown

Kljub razdalji, ki naju loči,*ne glede na to, kako naju je*življenje spremenilo, bova ostali*večno povezani.*Vedno boš dragocen del*mojega življenja.

Pam Brown

Povezujejo naju spomini,*ki jih ne pozna nihče drug.*Povezuje naju gorje,*ki ga nihče ne razume.*Povezuje naju radost,*ki je najin skriti zaklad.*Najini življenji sta prepleteni.

Pam Brown

Prijatelje lahko zavržemo,*sestre ostanejo za vedno z nami.*In tako se naučiva sprejemati*druga drugo, kakršni sva.*V dobrem in slabem.*Kar je najbolj pomirjajoč občutek.

Pam Brown

Sestra je drugačna.*Slišala je tvoje ihtenje v temi.*Preživela je vse tvoje zmage,*vse poraze, vse ljubezni in neuspehe.*Nima iluzij. Predolgo je živela*s tabo.kadar dosežeš kako zmago,*se tvoji prijatelji veselijo,*sestra pa te smo molče*prime za roko in

Pam Brown

Sestra je oseba, ki ji zaupam svoje skrivnosti;*oseba, s katero doživljam skupne prigode;*oseba, ki ji pokažem svoje nove pridobitve;*oseba, ki se zavzema zame;*oseba, ki jo imam rada;*oseba, ki mi stoji ob strani,*kadar me je strah, kadar zbolim*ali kada

Pam Brown

Sestra je oseba, ki ti je*posebno draga. Z njo se zabavaš,*smeješ, jočeš in ji zaupaš*skrivnosti svojega odraščanja.*Te spomine ohranjata celo življenje.*Prijatelji pridejo in odidejo,*s sestro pa te povezuje vez,*ki se z leti še okrepi.

Pam Brown

Hvala, ker mi vedno stojiš*ob strani; samostojna*in vendar del mene.

Pam Brown

Hvala, ker si me objela,*kadar mi je šlo vse narobe.*Hvala, ker si mi brala,*ko sem bila bolna.*Hvala, ker si mi brisala nos,*ko sem bila majhna.*Hvala, ker si medržala za roko,*ko sem se tresla od strahu.*Hvala, ker si skrbela zame.

Pam Brown

Imava nekaj, česar ne more nihče*drug v najinem življenju deliti z nama –*otroštvo z vsemi upi, strahovi,*skrivnostmi in načrti.*Samo midve veve,*zakaj sva postali takšni,*kakršni sva danes.*Samo midve se spominjave majhnih uspehov*in bridkosti, saj poznav

Pam Brown

Kadar se zgodi nekaj čudovitega,*najprej pokličeš svojega partnerja,*potem mamo in nato sestro.*Kadar se zgodi nekaj groznega,*pokličeš sestro.

Pam Brown

Kako lepo je imeti nekoga,*ki me sprejme takšno, kakršna sem.*Materina ljubezen je nekoliko slepa.*Sestrina nikoli.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.