ZASVOJENOST

Priznavam odslej si iz vsega srca:*Rešiti težav se s kajenjem ne da!*Boljša o sebi zavest je boleča,*
kot pa omame nezdrave je ječa.*Da čikov nikdar več ne vtaknem si v žep,*je v mojem življenju najtrdnejši sklep.

Sproščen sem in nadvse sem miren,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema občutek me prediren,*
da je tobak največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*dokončno nad kajenjem zmagam.

Sproščen sem in nadvse sem miren,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema občutek me prediren,*da junk food je največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*v želodcu svojem končno zmagam!

Sproščen sem in nadvse sem miren,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema občutek me prediren,*da pitje je največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*nad alkoholom končno zmagam!

Sproščena sem in čisto mirna,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema misel me predirna,*da je tobak največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*dokončno nad kajenjem zmagam.

Sproščena sem in čisto mirna,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema misel me predirna,*da junk food je največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*v želodcu svojem končno zmagam!

Sproščena sem in čisto mirna,*prijetna obliva me toplota.*Prevzema misel me predirna,*da pitje je največja zmota.*Z močjo si notranjo pomagam,*nad alkoholom končno zmagam!

Brez hrane škodljive kak dan že zdržim*in še dan naslednji to spet ponovim.*Teh dni brez junk fooda vse več je in več;*v tej novi podobi zares sem si všeč!*Moj notranji jaz pa ves čas mi pomaga,*da končno dosežena moja je zmaga.

Kak dan – do večera – brez čika zdržim*in še dan naslednji to spet ponovim.*Teh dni brez kajenja vse več je in več;*v tej novi podobi zares sem si všeč.*Moj notranji jaz pa ves čas mi pomaga,*da končno dosežena moja je zmaga.

Kak dan – do večera – brez pitja zdržim*in še dan naslednji to spet ponovim.*Teh dni brez pijače vse več je in več;*v tej novi podobi zares sem si všeč!*Moj notranji jaz pa ves čas mi pomaga,*da končno dosežena moja je zmaga.

Priznavam odslej si iz vsega srca:*rešiti problemov se s hrano ne da!*Boljša o sebi zavest je boleča,*kot pa je nezdrave ga hranjenja ječa.*Odslej le na zdravo prehrano prisegam,*s tem vitkost, lepoto in zdravje dosegam.

Priznavam odslej si iz vsega srca:*rešiti problemov se s pitjem ne da!*Boljša o sebi zavest je boleča,*kot pa omame nezdrave je ječa.*Vsem alkoholnim pijačam sem kos,*s tem sama sebi v največji ponos!*(s tem pa sam sebi v največji ponos!)

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.