ZRNO SREČE

Usoda prav rada se z nami igra,*grenčice nalije v čašo brez dna.*A to ZRNO SREČE grenkobo razlije*in v čašo do roba sladkosti nalije.

V življenju so morda težave,*ki zrastejo ti preko glave.*Če to kdaj tebi se zgodi,*jih ZRNO SREČE prepodi.

Včasih je usoda kruta*in okolica naduta*rada vrednost ti znižuje,*te z užitkom ponižuje.*To ZRNO SREČE te zbudi,*nazaj ti vrednost pridobi.

Včasih samota v srce se ti splazi,*da tvoje oko več vrednot ne opazi.*To skrinjico malo tedaj brž odpri,* saj v njej ZRNO SREČE tu zate leži.*Njegov motni sij spet napoti te v svet,*da v družbo najdražjih zanese te spet.

Za srečo v zakonu, za zdravje, uspeh,*za spretno ogibanje vrstam pregreh, bo to ZRNO SREČE najboljše vodilo,*ki vedno težave ti bo prepodilo.

Kdor rad z usodo se igra,*to ZRNO SREČE čuva ga,*da nikdar mu ne spodleti,*da kar želi si, vse dobi.

Kdor srčno zdravja si želi*ter srečnih in veselih dni,*če ZRNO SREČE v roke vzame,*ga zadovoljstva mir objame.

Ko žalost zastirala ti bo oči,*to ZRNO spet radost v tebi vzbudi!*Prinaša ti upanje, srečo, uspeh,*ki ves čas sledijo na vseh ti poteh.

Morda v hrepenenju po kom se prebujaš,*sluteč, da trenutke ljubezni zamujaš.*To ZRNCE SREČE si v žepek zatlači,*njegov magnetizem ljubezen privlači!

Naj to ZRNO SREČE bo tvoj talisman,*nikoli in nikdar ne vrzi ga stran!*Lahko vse strahove mu svoje poveš,*od njega najboljše nasvete izveš.

Naj ZRNO SREČE ti privabi vse,*kar si dobrega želiš,*ga dati v žepek ne pozabi*in glej, da ga ne izgubiš!

Pred tabo prihodnost bleščeča je vsa,*to ZRNO pa sreče še nove doda.*Bogastvo, ljubezen in zdravo telo,*ti ZRNO ves čas zagotavljalo bo.

Če največja sreča zate je učenje,*ZRNO SREČE z znanjem polni ti življenje.

Če največjo srečo ti pomeni le okusna jed,*ZRNCE prepreči, da ostane na trebuhu sled.

Če se na skrivaj bojiš,*da ljubezen izgubiš,*jo ZRNO SREČE spet ujame*in v srcu globja še postane.

Če ti energija spet kdaj bo pošla,*če bistrost razuma v blodnjak bo zašla,*če kaj ti v življenju morda spodleti,*to ZRNCE SREČE spet red naredi.

Kadar hladen bo tvoj dom,*ko te bo razjedal dvom,*da sreča kdaj te našla bo*in ko ti najbolj bo hudo,* to ZRNO SREČE v skrinjici*čez noč razmere spremeni.

Kadar lotevaš se novih reči,*naj to ZRNO SREČE nad tabo bedi!*Pomaga tvoj zdravi bistriti razum*in v srcu poraja neskončen pogum!

Kadar sreča zate poln je mošnjiček,*ZRNO SREČE povečuje ti dobiček.

Kadar v bridkost potopiš se do dna,*ko misliš, da tvoja je sreča zašla,*to ZRNO SREČE ti pošlje pomoč,*njegov topli sij brž prežene ti noč.

Kadar zaideš spet s prave poti,*to ZRNO SREČE ti pot razsvetli.*Varno, ljubeče te vodi do tja,*kjer sta ljubezen in sreča doma.

Če kdaj bogastva si želiš,*z marljivostjo ga pridobiš.*To ZRNO SREČE ti pomaga,*da roka tvoja ne omaga.

Če ljubezen zate je največja sreča;*ZRNO SREČE v srcu jo še bolj poveča.

Če največ ti je do ljubezni,*če spretno ogibaš se bolezni,*pri sebi ZRNO SREČE imej*in vse tako bo še naprej!

Če največja sreča zate je družina,*ZRNO SREČE čuva tvojo hčerko, sina.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.