Avtor neznan

Avtor neznan

Želim ti malo zdravja, malo bogastva,*majhno hišico in svobodo.*In na koncu kakšnega prijatelja*in nobenega vzroka, da bi ga potrebovala.

Avtor neznan

Želim ti, da sama ugotoviš,*da vrata niso pred nikomer zapahnjena,*kdor je pripravljen,*lahko vstopi.

Avtor neznan

Želim ti lahko noč, na ustnice pa poljubček vroč,*želim ti sladke sanje, če se še nisi potopil vanje,* če pa že spiš, glej, da se zjutraj z nasmehom zbudiš.

Avtor neznan

Na nebu tisoč zvezd žari, vsaka od njih ti želi:* lahko noč in sladke sanje, naj te mesec pošlje vanje!*

Avtor neznan

Kaj danes besede mi narekuje, ki naj jih izrazim vama sedaj?* Kaj, ki v srcu prej ne miruje, dokler ne oglasi malo se vsaj?* To je ljubezen vnukinje vaše, *otroška je vdanost moja do va in srčna je radost in sreča je tiha,* ki se izliva v besede mi glas.

Avtor neznan

Ljubi oče, draga mati, moja ljubljena, častita!* K vajini poroki zlati par besed mi dovolita!* Pol stoletja – lepa doba, *ki sta skupaj jo prebila, *hčerke in sinove svoje skrbno, zgledno sta vzgojila. *Danes pa že vnukec mali, *vama vošči presrčno,* še naprej bodita zdrava,* vama vsi želimo močno.

Avtor neznan

Želim ti odkritja in čudeže.*želim ti uspeh.*Želim ti radosti, mir in*globoko zadovoljstvo.*Vedno pa ljubezen.

Avtor neznan

Želim ti, da nikoli ne bi izgubil veselja*do iskanja in spoprijemanja z izzivi.*Da bi vedno našel nekaj, kar bi te veselilo.*Da bi vedno užival v življenju.

Avtor neznan

Najboljše, kar lahko narediš je,*da verjameš vase. Ne boj se poskusiti.*Naj te ne bo strah, če ti spodleti …*Otresi prah s sebe in poskusi znova …

Avtor neznan

Življenje je tvoje in nikogar drugega.*Važno je, kaj se tebi zdi pomembno*in ne, kaj bodo rekli drugi.*Kmalu boš ugotovila, da ne moreš*vedno ustreči vsem ljudem okoli sebe.

Avtor neznan

Želim ti lepoto tišine, veličastnost sončnega vzhoda,*skrivnostnost teme,*moč plamena, silo vode, svežino zraka,*tiho moč zemlje, ljubezen, ki je osnova vsega.*Želim ti čudež življenja.

Avtor neznan

Vsak moj dih je namenjen tebi,*vsaka moja beseda se prebuja v tebi,* vsaka misel me spomni nate* in tako tudi moje srce živi le zate!

Avtor neznan

Voščim praznike vesele, *vam želim pogače bele, torte sladke in dehteče, *pirhe rdeče, mnogo sreče.

Avtor neznan

Velika noč prelepi prazniknam z rožami je zasijal,*in v veličastni je lepoti Gospod in kralj iz groba vstal.*Že klije, cvete plan in gora,* še ptica božji dan slavi*in sonce na prestolu zlatem nad nami jasno se blešči.*Zato želim vam, da veselo bi praznovali.

Avtor neznan

Želja iskrenega sreča*pero zapisati ne zna. *Če mati srečo bi delila, *otroku pota vsa vodila vselej, *povsod bi ga ljubeče ravnala*k viru čiste sreče.* Kar zna in more dati sama,*da tebi hčerka tvoja mama.

Avtor neznan

Srečne zvezde, temna noč, tebi draga, lahko noč.

Avtor neznan

Svetle zvezde, temna noč,*tebi dragi, lahko noč!

Avtor neznan

Svetla zvezda, temna noč,*draga miška, lahko noč!

Avtor neznan

I asked god for a flower, he gave me a garden, *I asked god for a tree, he gave me a forest,* I asked god for an angel, he gave me you!

Avtor neznan

Srce in dušo ti dam, ker te na svetu najrajši imam.

Avtor neznan

Naj te luna zaziblje v spanje,*naj ti zvezde polepšajo sanje,*naj temna noč pazi nate*in naj sonce zjutraj vzide zate.

Avtor neznan

Ljubezen je kot ptica, *kot angel z neba, *ljubezen je kot čudež, *želja brez meja …*Želim ti srčkasto valentinovo.

Avtor neznan

Ljubezen je lepa, nas krepi,* pa naj bo to ljubezen do lastnega življenja,* dela, prijateljev, staršev, do partnerja …*(Zato vsem želim srčkasto valentinovo)

Avtor neznan

Če obstaja veselje, potem je to, ko se srečam s tabo; *če obstaja bolečina je to, ko nisem zraven tebe;* če obstaja nekdo, ki si ga želim, potem si to samo ti!

Avtor neznan

Na svetu je 7 svetovnih čudes,* 6 celin, 5 vogalov Pentagona,* 4 peresa deteljice, 3 sveti kralji, *2 očesi – ti pa si samo E.N.A.!

Avtor neznan

Ti si moj zaklad in moje upanje,* si zlati prah, ki mi dušo greje* in si sreča, ki se mi smeje.

Avtor neznan

Morda se ti kdaj zdi, da ljubezen ne obstaja, da angeli živijo le še v pravljicah,*a vedi, da ravno zdaj nekdo misli nate in želi postati tvoj angel.

Avtor neznan

Vsako jutro, ko se zbudim in v sanjah še vedno lebdim,*prva misel, ki na pamet pade mi, si ti!

Avtor neznan

Drevo je sad življenja, tulipan lepota cvetja,*a zame lepšega na svetu ni, kot so tvoje prelepe oči!

Avtor neznan

Bog je dal vsem svojim angelčkom krila,*le tebi jih ni dal, ker se boji,*da bi mu najlepši in najslajši angelček odletel!

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.