Pam Brown

Pam Brown

Želim ti, da občutiš tisto srečo,*ko najdeš popolno darilo za ljubljeno osebo.

Pam Brown

Želim ti, da bi bilo vedno bolje,*kot si upaš pričakovati.

Pam Brown

Želim ti radosti sprejemanja otroških darov:*šopka ovenelih regratovih cvetov, žabe,*kosmatega bonbončka, poljubčka.

Pam Brown

Želim ti veselja z rastlinami *majhne čudeže cepljenja in obrezovanja,*semena in čebulnice.*Čudež novega življenja, ki požene iz zemlje.

Pam Brown

Želim ti zaupanja divjih živali, ki si ga pridobiš*s potrpežljivostjo in ljubeznijo.

Pam Brown

Želim ti, dovolj lepih spominov na manj srečne dni.

Pam Brown

Želim ti eno malo tistih malih sreč,*ko spet odpreš ljubo, znano knjigo,*pogladiš strani, prepoznaš besede …

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da uresničim,*kar ti želim in ti darujem,*kar bi te osrečilo,*bi bila odločitev težka.*Lepota je nevarna, modrosti se mora naučiti vsak sam,*ljubezen pa je tvoja izbira.

Pam Brown

Zelo ti želim, da bi ti*bili prihranjeni trenutki tesnobe,*ko sreča obrne hrbet.

Pam Brown

Želim ti, da naj bo tvoje srce ljubeče*in tvoje razsojanje modro.

Pam Brown

Želim si, da bi ti bili prihranjeni trpljenje,*žalost in porazi.*Ampak potem bi te to ločilo od*vseh drugih bitij na tem planetu.*Tako bolečina kot radost nas povezujeta*v družino, zakon, prijateljstvo.

Pam Brown

Naj te vedno znova mika,*da se česa naučiš, da kaj narediš,*da kam greš, da koga srečaš.*Naj bo tvoje življenje vedno zanimivo.

Pam Brown

Želim ti srečo, ko delaš,*kar delaš, kot najboljše zmoreš.*Tvegaj in poskusi.*Tvegaj in se razdajaj.*Tvegaj in ljubi.

Pam Brown

Da bi bil s teboj vedno kdo,*s komer lahko deliš prav vse.

Pam Brown

Želim ti, da bi vsaj kdaj bila priložnost, da si privoščiš,*kar si želiš in ne le zato,*ker potrebuješ in le za tisto, kar potrebuješ.

Pam Brown

Nikoli ne pozabi, ljuba moja,*da dedek in babica morda res nista bogata,*zelo modra in ne moreta vedno *spremeniti mnenja tvoje mame,*vendar te imava zelo, zelo rada*in se bova kar najbolj potrudila,*da bi se ti uresničile vse sanje.

Pam Brown

Enkratna si. Ena v miljonu miljonov.*Ali veš, da te imam tako rada,*kot da bi bila edina vnučka, kar jih je kdaj bilo.

Pam Brown

Ne pozabi. Ne glede na to,*kakšna je težava, dedkove in babičine roke*so ti vedno na široko razprte.

Pam Brown

Toliko je krajev, ki jih nisem videla,*toliko dogodivščin, ki se nišo znašle na moji poti,*toliko glasbe, ki je nisem slišala,*toliko knjig, ki jih nisem odkrila.*Upam, da boš vse to našla ti.*In delček mene se bo veselil s teboj.

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da izberem darilo zate,*potem bi bila to spravljenost s seboj.*Zaradi nje bi bilo tvoje življenje*varno in spokojno, pa naj se zgodi karkoli.

Pam Brown

Zabavaj se! Uživaj v letih, ki so pred teboj.*Odpri se vsemu lepemu – cvetju,*glasbi, vsemu, kar povzroča veselje.*Tudi drznim pustolovščinam in presenečenjem.*Ljubezni, prijateljem, ki jih moraš še spoznati.*Bodi pogumen, bodi radoveden,*bodi vljuden in odkrij širni svet.

Pam Brown

Toliko reči ti želim.*Toda predvsem ti želim, da bi bil zvest sebi.*Da bi izgrabil vse darove, s katerimi si se rodil,*in iz njih ustvaril čudovite, iznajdljive*in osupljive čudeže.Vse najboljše!

Pam Brown

Ob božiču vse preveč pričakujemo.*Vse naj bi bilo čarobno.*Nič ne sme iti narobe. Večerja.*Zabava. Izjemno darilo.*Veselo pričakovanje.* Umiri se.*Ljubezen je tisto pravo.*Vse drugo je lažen božič.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.