ABRAHAM

Avtor neznan

*Dragi abrahamovec, ime in priimek iz (kraj), *tvoje poti so bile strme,*cilji oddaljeni, skoraj nevidni,*tvoj pogum in trma sta botrovala, *da smo vsi užili srečo in zadovoljstvo.*Da bi še naprej živel tako, ti želimo (imena)

Avtor neznan

Je volja in misel še mlada, le rojstni list rumen postaja,* vendar (ime) se ne da, saj Abrahama čil obhaja. *Naj sreča bo tvoja znanka, *da tud´ denarja in ljubezni ne zmanjka, pa bo življenje kot bajka.

Avtor neznan

Draga…., spet nov list si obrnila;* glej, da dobro ga boš izpolnila. *Popisan naj bo s srečo, zdravjem in veseljem. *Vse to so naše srčne želje, ob srečanju z Abrahamom še enkrat iskrene čestitke.

Avtor neznan

Pol stoletja hitro mine, bliža čas se pokojnine. A ne maraj nič zato, saj potem še lepše bo.

Avtor neznan

Najbrž bo že držala ta resnica,*da Abraham življenja našega je več kot polovica.*Vsak slavljenec si iz srca želi,*da ga vesel in srečen med prijatelji preživi.

Avtor neznan

Al’ hočeš al’ nočeš pa je tako,*mladosti pomahaj še v slovo,*je Abraham komaj čakal na dan,*da te popeljal je v starostni hram.

Avtor neznan

Je volja in misel še mlada,*le rojstni list rumen postaja,*vendar pa ………(ime) se ne da,*saj Abrahama čil obhaja.*Naj sreča bo tvoja (vaša) znanka,*da tud’ denarja in ljubezni ne zmanjka,*pa bo življenje kot bajka!

Avtor neznan

*Dragemu petdesetletniku, ime in priimek iz kraja,*želimo zdravja in veliko veselja med vsemi, *ki ga imamo radi. *Z željo, da boš še naprej tako aktiven, tvoji: —

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.