BOŽIČ/NOVO LETO

Avtor neznan

Če je SREČA kapljica vode, *če je ZDRAVJE žarek sonca,* in če je LJUBEZEN čudovit svet,* ti želim vsega za CEL PLANET.*Lepe praznike in srečno novo leto!

Avtor neznan

Novoletne želje, skrite so sanje, *novoletne želje, majhne so tajne,* naj postanejo hrepenenje in smeh, sreča naj najde pot do vseh!

Avtor neznan

Obraz, ki smeha ne pozna, *je ogledalo slabega srca.*Smeh in sreča naj vas spremljata;*vaše dejanja naj vodi ljubezen.*In tako bo tudi vsak ponedeljek*v novem letu prijeten dan.*Srečno novo leto

Avtor neznan

Naj praznik obudi željo po duhu, polnem vsakdanu,*ki se bo odslikaval v lepih in iskrenih*medsebojnih odnosih, v razumevanju, spoštovanju*in v moči odpuščanja. Srečno novo leto.

J. A.

Srečno naj bo novo leto,*Radostno in brez težav,*Enkrat vsak naj oživi,*Če ga tudi kaj skrbi,*Naj od zdravja in veselja,*Od ljubezni prekipi!

Avtor neznan

Voščim vam srečno novo leto, ki ste ga zdravi, veseli dočakali,* da bi ga dobro preživeli, z malo skrbi, z veliko radosti, nič hudega ne doživeli, v družini radi se imeli!

Avtor neznan

Že med staro šaro šlo je leto staro,* novo pa vse mladostno se smehlja nam radostno *in obeta sreče polne koše, polne vreče.* Naj izpolni vse želje, ki želi si jih vaše srce.

Avtor neznan

Srečno, zdravo in veselo naj vam novo leto bo,* da bi dobro se začelo in končalo prav tako! *Novo leto z lepim naj vas obdari, *naj ves svet kot novo doživetje, kot svet miru in prijateljstva goji.

Avtor neznan

Novo leto je nov list v knjigi časa, bel in čist, nanj ti pišem svoje želje: mir, ljubezen in veselje.

Avtor neznan

Rdeč nosek, svetleče oči, jelenček Rudolf po zraku leti,* v saneh, ki jih vleče, božiček sedi,* lepo te pozdravlja in ti vesel božič želi!!

Avtor neznan

So dnevi in trenutki, polni sreče in miline,*ko radostno oči zapremo in si tiho zaželimo,*da ne mine. Taki dnevi v novem letu,*naj preženejo trpljenje!*Naj smeh, ljubezen, mir v svetu srce prevzame,*lepše bo življenje.

Avtor neznan

Naj bo lepih, srečnih in mirnih dni v novem letu čim več.*Srečno.

Avtor neznan

Želim vam obilo sreče, zdravja in uspehov v tekočem letu.

Avtor neznan

Vsem otrokom tega sveta želimo srečo in zdravje,*da bi vsi otroci imeli dom, mamico in očka ob sebi,*da ne bi bili lačni in da bi se lahko igrali.*Vsem skupaj vesele počitnice, srečen božič in novo leto.

Avtor neznan

Želim ti čim več lepih in nepozabnih trenutkov,*da bi se ti uresničile vse tvoje ambicije in skrite želje,*da bi obdržala prave prijatelje in da bi odkrila tisto,*kar te osrečuje in ti daje smisel življenja.*Srečno novo leto.

Avtor neznan

Vse, kar je slabo,*naj tone v pozabo.*V prihajajočem letu*naj ostanejo le lepi spomini.*Le sreča, zdravje in veselje,*naj krmarijo v vašem življenju.*Srečno novo leto.

Avtor neznan

Želim si, da bi vsak od nas tudi v letu ___delal dobro in plemenito,*torej tako, da bi to koristilo okolju,*bližnjemu in vsakemu, ki je naše pomoči potreben.*Srečno novo leto.

Avtor neznan

V prihajajočih praznikih vam želim zaželeti*preprosto predvsem zares vse lepo …*Da bi jih preživeli v krogu najdražjih,*da bi vam novo leto prineslo čimveč prijetnih presenečenj,*da bi se vam izpolnile želje,*ki v preteklem letu morda niso prišle na vrsto.

Avtor neznan

Naj nam beseda SREČNO, *ne bo le izraz navade, *hiter stisk roke, *ali bežen nasmeh … *Naj bo iskrena želja, *ki naj s svojo čarobno močjo *v naših srcih odzvanja še dolgo potem, *ko bomo pospravili okraske *na božičnem drevescu … *Želimo vam vesel božič in srečno novo leto.

Avtor neznan

Naj vam bo vse leto obdano s *prijaznimi ljudmi, s prijaznimi besedami, *zdravjem, srečo in uspehom. *Vesele božične praznike*ter srečno in zdravo novo leto ____!

Avtor neznan

Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate.*Božič naj ti bo najlepši čas v letu,*ki prihaja in naj se ti uresničijo vse najlepše želje!

Avtor neznan

Lepe in mirne praznike ter srečno,*zdravo in uspešno novo leto ____ vam vsem želim.

Avtor neznan

Želimo vam srečo, zdravje in volje,*da bi soustvarjali takšne trenutke,*ki se jih boste ob letu z veseljem spominjali.*Srečno

Avtor neznan

Prijetne praznike ter v letu ____ vam/ti želim,*da bi z družino, prijatelji, s sabo, s svetom*in z vsemi ljudmi, delili čim več ljubezni, sreče,*zdravja, veselih trenutkov, znanja in lepih dni!

Avtor neznan

Dragi prijatelji,* vsem želim prijetne praznike, v letu, ki prihaja,*pa veliko sreče, zdravja in mnogoterih zadovoljstev.

Avtor neznan

Pravijo, da pravljice ni, ampak pravljica je!*Tudi smeh, sreča, uspeh, veselje je, *zato vsem skupaj želiva pravljično leto ______:

Avtor neznan

Zaželela bi vsem vam in vašim družinam ter prijateljem iskreno iz srca sledeče: zdravja, ljubezni, notranjega miru in blagostanja, smeh in srečo ter veliko dobre volje in marljivosti.

Avtor neznan

Želim ti leto posebnih dni*in dovolj razlogov*za veselje in nasmeh v letu ____*. S prazničnimi pozdravi

Avtor neznan

Čas, ko zvezda se utrne, stare vse poti zagrne,*nove z upi tlakovane, vir so sreče nasmejane.*Čim več nasmejanih dni v letu 20__ ti želi ______

Avtor neznan

V miru in ljubezni naj v novem letu sreča nežno te objame,*prinese dneve brez viharjev in trpljenja,*izpolni dobre ti želje in napolni z ljubeznijo srce.

  • 1
  • 2
  • 6

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.