MAMI

Avtor neznan

Če vsi bi grmi zacveteli in vsi cvetovi zadehteli, *vse vodice zašumljale, zvezdice vse zasijale, *da njo z njimi obdarujem, njo, ki vse ji, vse dolgujem,* bi premalo mogel dati tebi, moja zlata mati!

Avtor neznan

Ti si moje sonce, mama,* jaz sem tvoja zvezdica, sem rožic ti nabrala, polna je košarica. *Ti mi vso ljubezen daješ, čuješ nad menoj skrbno, *v zdravju, sreči in veselju naj ohrani te nebo.

Avtor neznan

Za praznik ti voščim, oj mamica mila, *da želja bi vsaka se tebi izpolnila, *da dnevi bi tekli ti sončni in srečni, *da lepi trenutki bi zdeli se večni, *da žalost in skrb bi za vedno se skrili,* in mi bi se vedno kot danes ljubili.

Avtor neznan

Ko sončece zlato objelo bo trato, *naj nate razlije vse žarke srebrne, a misli ti črne iz srčka izpije!* In smeh naj prinese s seboj ti blesteči,* po sobi raztrese ti pesem o sreči.* In sladko naj ptiček tebi zapoje o vsem, *kar želim ti jaz, detece tvoje.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.