POROKA

Avtor neznan

Vsi dnevi življenja, naj vama mirno teko,* vsak korak naj vajin srečen bo!* Ne vedita v življenju, kaj je trpljenje,* naj sreča vaju spremlja skozi življenje.

Avtor neznan

Veliko je lepih trenutkov.*A ta je najlepši.* Je hipec strnjen v dveh besedah, v obljubi za vedno.

Avtor neznan

Sta se zmenila, si rinčke kupila, *pa pred oltar stopila in si večno zvestobo obljubila. *Zdaj sreča naj vaju spremlja povsod, *okrog vaju pa skače naj kup otrok. *Veliko sreče na skupni poti, vama želijo …

Avtor neznan

Naj vama bo v veselje in srečo to novo življenje,* naj vama bo sončni žarek prav tak, *da ga nikoli ne prekrije oblak.

Avtor neznan

Naj vajini nitki sreče, ljubezni, prijateljstva ter medsebojnega razumevanja* vpletejo v tkanino prijetnega skupnega življenja.

Avtor neznan

Ko prstana si bosta izmenjala, *poljub si sladek dala, bosta spoznala, *da življenje je veselje, sreča in trpljenje, *ki premaga ga le potrpljenje.

Avtor neznan

Ko vas pokliče ljubezen, ji sledite,*čeprav je njena pot strma in težka.*In kadar vas vzame na*svoje peruti, se ji prepustite,*čeprav vas utegne meč,*skrit med njenim perjem, raniti.*In kadar vam govori, ji verjemite,*četudi vam njen glas pretresa sanje,*kot vam sever pustoši vrtove. *Ob najini sreči vabljeni ste vsi,*z darili si ne delajte skrbi,*saj v ljubezni to pomembno ni!*Če pa drugače mislite si vi, *naj raje kak cekinček v kuverti zašumi.

Avtor neznan

Mladoporočencema želimo veliko*sreče na skupni življenjski poti.

Avtor neznan

Dvema je bolje kot enemu,*kajti skupaj sta učinkovitejša.*Če eden pade, mu drugi pomaga vstati.

Avtor neznan

Postati eno telo pomeni,*da si dva človeka delita vse,*kar imata; ne samo telesi,*ne samo materialne dobrine,*ampak tudi svoje misli in občutke,*veselje in trpljenje, upanje in strah,*uspeh in neuspeh.

Avtor neznan

Zakon … dva človeka podarita svoje življenje drug drugemu.

Alojz Gradnik

Zdaj bosta korakala v dvoje.*Kaj tvoje je in kaj moje,*ne bosta več vedela:*skupno vse srečno bo in vse obupno.

Avtor neznan

Naj bo sonce al´ vihar, srečen bodi mladi par! *In luč ljubezni naj gori, do konca vajinih skupnih dni!

Avtor neznan

Ljubita se sočno, včasih poskočno, na trenutke nadzvočno.* Ljubita se nežno in zato vseobsežno!

Avtor neznan

Ljubezen lepa je, ko vzklije, še lepša je, ko se razvije.* Poroka pa ji da vonjavo, ki spremeni jo v žlahtnost pravo.* Naj sreča vajina ne mine, ljubezen nikdar naj ne izgine,*pa naj naokrog bo mnogo let, poraja naj se spet in spet!

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.