PRIJATELJU

Avtor neznan

Življenje je kakor knjiga, *včasih njene strani so žalostne in sive, *a včasih mavrične igrive. *Naj tvoja knjiga same lepe strani obrača *ti vso dobroto poplača. *Naj na teh straneh so *zdravje, ljubezen in sreča, *naj nobena stran ne bo boleča. *Prijatelj dragi, vse najboljše iz srca, *naj tvoja knjiga samo lepe strani ima.

Avtor neznan

V vseh teh letih sem ugotovila,*da si ti moja najboljša in edina prava prijateljica.*Saj veš, kaj pravijo, da ni pravi prijatelj tisti, *ki se smeje ali joče s teboj, ampak tisti, ki s tabo občuti.*Želim si, da bi ostali tako dobri prijateljici za vedno.*Veliko veselja in sreče ti želim.

Avtor neznan

Prišel je čas daril in veselja.*Darilo je lahko tudi nasmeh, ki ga bom dobila,*ko boš prebrala to voščilo. *Želim si, da bi bilo najino prijateljstvo večno.*Nikoli me ne pozabi, vsaj v delčku srca me ohrani.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.