ROJSTNI DAN

Avtor neznan

Mnogo sreče si namnoži in ljubezni predi nitke! *Pa uživaj v svoji koži,* najiskrenejše čestitke!

Avtor neznan

Ob rojstnem dnevu ti želimo, *da sreča ne odšla bi mimo, da spremljala bi te ves čas, ti iz srca pregnala mraz!

Avtor neznan

Naj vedno le uspeh te spremlja, *naj sreče čaša bo nalita, *naj vsaka izpolnjena bo želja to tvoja starša (tvoja babica in dedek …) ti želita!

Avtor neznan

Danes je tvoj rojstni dan, s toplim soncem obsijan.* Prvi zvončki že cingljajo, ti podoknico igrajo.* Dih pomladi se že čuti, svoje širi peruti. *Njen prihod boš praznoval, darov se njenih radoval.

Avtor neznan

Ko v vročem poletju si v svet prijokala, *spoznala, da v svetu živeti ni šala, *spoznala, da vse kar v življenju želiš, *le s trudom in vztrajnostjo si pridobiš. *Življenje obilo darov ti je dalo, *ničesar preveč in ničesar premalo, *razum in lepoto in srčno dobroto.

Avtor neznan

So pokošeni travniki in žito je požeto.* Spet je življenja tvojega minilo eno leto.* Naj ti vsak nov dan dozori kot zlat pšenični klas,* bogato naj ti obrodi življenja njiva – čas.

Avtor neznan

Cvetke naj tebi cvetijo,*vetrič sreče naj pihlja,*brezskrbno dnevi naj tečejo,*želim to jaz ti iz srca!

Avtor neznan

Želim ti enkraten, mega uspešen, *sladko zaljubljen, bombastično zabaven* in gromozansko vesel rojstni dan!

Avtor neznan

Skozi vsa pota tvojega življenja*naj sreča vedno in povsod te spremlja!

Avtor neznan

Za tvoj rojstni dan, ko stiskam ti dlan, *moja je iskrena želja, mnogo zdravja in veselja.

Avtor neznan

Je mnogo stvari, ki si jih želiš *in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš …*So skromne besede, ki pomenijo veliko* in so prijateljstva, ki obstajajo …*Samo enkrat v življenju si star …*Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče* in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.* Vse najboljše!

Avtor neznan

Naj sonce sreče tebi sije, *dokler ti življenje bije,* posebno pa še ta dan,* ko imaš rojstni dan!

Avtor neznan

Ker danes praznuješ rojstni dan,* naj sreča k tebi se poda,* naj izpolni vse želje tvojega srca,* naj v srcu prijateljstvo živi *in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

Avtor neznan

Ne želim, da se ti izpolnijo vse želje, sanje in upi,*ker potem ne boš več želel/a, sanjal/a in upal/a. *Želim, da se ti izpolni toliko želj, sanj in upov, da boš srečen/a.

Avtor neznan

Ko svetlo jutro je minilo, nastal je dan kresan*in zbudil mi spomin na tvoj roj.dan, *zato je moja želja ta,* da sreča k tebi se poda ter izpolni želje tvojega srca.

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da izberem darilo zate,*potem bi bila to spravljenost s seboj.*Zaradi nje bi bilo tvoje življenje*varno in spokojno, pa naj se zgodi karkoli.

Avtor neznan

Zabavaj se, tvegaj in uživaj!*Potrudi se po svojih najboljših močeh*in ne sklepaj kompromisov.*Ves svet je pred teboj,*da uresničiš svoje sanje.*Zato ti za rojstni dan želim*veliko sreče in življenje v vsej njegovi polnosti.

Avtor neznan

Zopet za eno leto lepši in pametnejši in šarmantnejši in …:) bodi srečen!

Avtor neznan

Rojstni dan imaš!*Do roba si napolni čašo življenja.*Sprosti in zabavaj se, naj bo leto,*ki je pred tabo, polno ljubezni in prijateljstva.

Avtor neznan

Naj ti današnji dan za vedno*ostane v lepem spominu.*In naj ti leto, ki se začenja,*prinese nove upe, nove začetke,*nove pustolovščine, nova odkritja.

Avtor neznan

Želim ti, da bi našla delo, prijatelje,*priložnosti in ljubezen, po kateri hrepeniš.*Na prihodnost glej z upanjem in pogumom,*z navdušenjem, energijo in radostjo.*Z vsem tem si zgradi življenje,*ki ga bo vredno živeti.

Avtor neznan

Naj tvoje oči vidijo še jasneje.*Naj tvoja ušesa slišijo še bolj pretanjeno.*Naj tvoja usta govore še bolj modro.*Nas tvoj nos vonja čudovite stvari – *morje in vrtnice, svež kruh*in vonjave letnih časov.*Naj tvoj dotik prinaša nežnost in tolažbo.*Naj tvoj um uživa v raziskovanju.*Vse najboljše!

Avtor neznan

Danes je tvoj dan. To je čas.*Okrasi ga z bleščicami.*Pred tabo je še dovolj časa,*da boš ves čas razumna.*Pomisli – nekega dne si boš za svoj rojstni dan*zaželela tiho večerjo doma.*Ob svečah. S steklenico vina.*Ob umirjeni glasbi. V prijetnem pogovoru.

Avtor neznan

Zaposlitev, poroka, otroci …*Dobre stvari. Pametne.*Toda danes – danes je tvoj rojstni dan,*zato bodimo srečni in si dajmo duška.

Avtor neznan

Dovolj imaš še časa,*da boš lahko postal razumen,*pameten in previden.*Zdaj pa, ko imaš rojstni dan,*si privošči in tvegaj.

Pam Brown

Zabavaj se! Uživaj v letih, ki so pred teboj.*Odpri se vsemu lepemu – cvetju,*glasbi, vsemu, kar povzroča veselje.*Tudi drznim pustolovščinam in presenečenjem.*Ljubezni, prijateljem, ki jih moraš še spoznati.*Bodi pogumen, bodi radoveden,*bodi vljuden in odkrij širni svet.

Avtor neznan

Vzemi si čas za prijaznost – saj je pot k sreči.*Vzemi si čas za sanje – popeljejo te med zvezde.*Vzemi si čas za to, da ljubiš in da si ljubljen – *to je privilegij bogov.*Vzemi si čas in se ozri naokrog –*dan je prekratek, da bi bil sebičen.*Vzemi si čas za smeh – ki je glasba duše.

Avtor neznan

Mnogo sreče in veselja,*brez bridkosti in trplejenja,*da polna boš radosti,*v tej lepi mladosti!*Vse najboljše!

Avtor neznan

Naj sonce sreče tebi sije,*dokler ti življenje bije,*posebno pa še tisti dan,*ko imaš rojstni dan!*Vse najboljše za tvoj rojstni dan.

Avtor neznan

Ker ti za rojstni dan,*ne morem roke podat,*ti hočem tole kartico poslat*in kartica že sama govori,*da ti moje srce vse najboljše želi!

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.