ROJSTNI DAN

Avtor neznan

Skozi vsa pota tvojega življenja*naj sreča vedno in povsod te spremlja!

Avtor neznan

Za tvoj rojstni dan, ko stiskam ti dlan, *moja je iskrena želja, mnogo zdravja in veselja.

Avtor neznan

Je mnogo stvari, ki si jih želiš *in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš …*So skromne besede, ki pomenijo veliko* in so prijateljstva, ki obstajajo …*Samo enkrat v življenju si star …*Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče* in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.* Vse najboljše!

Avtor neznan

Naj sonce sreče tebi sije, *dokler ti življenje bije,* posebno pa še ta dan,* ko imaš rojstni dan!

Avtor neznan

Ker danes praznuješ rojstni dan,* naj sreča k tebi se poda,* naj izpolni vse želje tvojega srca,* naj v srcu prijateljstvo živi *in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

Avtor neznan

Ne želim, da se ti izpolnijo vse želje, sanje in upi,*ker potem ne boš več želel/a, sanjal/a in upal/a. *Želim, da se ti izpolni toliko želj, sanj in upov, da boš srečen/a.

Avtor neznan

Ko svetlo jutro je minilo, nastal je dan kresan*in zbudil mi spomin na tvoj roj.dan, *zato je moja želja ta,* da sreča k tebi se poda ter izpolni želje tvojega srca.

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da izberem darilo zate,*potem bi bila to spravljenost s seboj.*Zaradi nje bi bilo tvoje življenje*varno in spokojno, pa naj se zgodi karkoli.

Avtor neznan

Mnogo sreče si namnoži in ljubezni predi nitke! *Pa uživaj v svoji koži,* najiskrenejše čestitke!

Avtor neznan

Ob rojstnem dnevu ti želimo, *da sreča ne odšla bi mimo, da spremljala bi te ves čas, ti iz srca pregnala mraz!

Avtor neznan

Naj vedno le uspeh te spremlja, *naj sreče čaša bo nalita, *naj vsaka izpolnjena bo želja to tvoja starša (tvoja babica in dedek …) ti želita!

Avtor neznan

Danes je tvoj rojstni dan, s toplim soncem obsijan.* Prvi zvončki že cingljajo, ti podoknico igrajo.* Dih pomladi se že čuti, svoje širi peruti. *Njen prihod boš praznoval, darov se njenih radoval.

Avtor neznan

Ko v vročem poletju si v svet prijokala, *spoznala, da v svetu živeti ni šala, *spoznala, da vse kar v življenju želiš, *le s trudom in vztrajnostjo si pridobiš. *Življenje obilo darov ti je dalo, *ničesar preveč in ničesar premalo, *razum in lepoto in srčno dobroto.

Avtor neznan

So pokošeni travniki in žito je požeto.* Spet je življenja tvojega minilo eno leto.* Naj ti vsak nov dan dozori kot zlat pšenični klas,* bogato naj ti obrodi življenja njiva – čas.

Avtor neznan

Cvetke naj tebi cvetijo,*vetrič sreče naj pihlja,*brezskrbno dnevi naj tečejo,*želim to jaz ti iz srca!

Avtor neznan

Želim ti enkraten, mega uspešen, *sladko zaljubljen, bombastično zabaven* in gromozansko vesel rojstni dan!

Pam Brown

Zabavaj se! Uživaj v letih, ki so pred teboj.*Odpri se vsemu lepemu – cvetju,*glasbi, vsemu, kar povzroča veselje.*Tudi drznim pustolovščinam in presenečenjem.*Ljubezni, prijateljem, ki jih moraš še spoznati.*Bodi pogumen, bodi radoveden,*bodi vljuden in odkrij širni svet.

Avtor neznan

Vzemi si čas za prijaznost – saj je pot k sreči.*Vzemi si čas za sanje – popeljejo te med zvezde.*Vzemi si čas za to, da ljubiš in da si ljubljen – *to je privilegij bogov.*Vzemi si čas in se ozri naokrog –*dan je prekratek, da bi bil sebičen.*Vzemi si čas za smeh – ki je glasba duše.

Avtor neznan

Mnogo sreče in veselja,*brez bridkosti in trplejenja,*da polna boš radosti,*v tej lepi mladosti!*Vse najboljše!

Avtor neznan

Naj sonce sreče tebi sije,*dokler ti življenje bije,*posebno pa še tisti dan,*ko imaš rojstni dan!*Vse najboljše za tvoj rojstni dan.

Avtor neznan

Ker ti za rojstni dan,*ne morem roke podat,*ti hočem tole kartico poslat*in kartica že sama govori,*da ti moje srce vse najboljše želi!

Avtor neznan

Danes imaš rojstni dan*…zakaj torej končno ne narediš*nekaj posebnega, junaškega in razburljivega,*nekaj, česar še nikoli nisi storil …*plačaj končno nekomu pijačo!!!*Vse najboljše.

Avtor neznan

K zadovoljstvu in sreči vodi samo ena pot*in nanjo bomo stopili samo tedaj,*ko si bomo nehali delati skrbi zaradi stvari,*ki jih ne moremo spremeniti z močjo volje.*Želim ti vse najboljše za rojstni dan.

Avtor neznan

Especially for You for a special person.*Happines is … having a friend like you!*Happy birthday.

Avtor neznan

Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim,*kar si, če želiš postati tisto, kar nisi;*kajti tam, kjer si postal zadovoljen,*boš tudi ostal.*Želim ti vse najboljše za tvoj rojstni dan.

Avtor neznan

Želim ti čim več lepih in nepozabnih trenutkov;*da bi se ti uresničile vse tvoje ambicije in skrite želje,*da bi obdržala prave prijatelje in da bi odkrila tisto,*kar te osrečuje in ti daje smisel življenja.*Vse najboljše za tvoj osebni praznik.

Avtor neznan

Naj te lepota tišine, sijaj sonca, žar plamena,* svežina vetra ter ljubezen kot vir vsega, *spremljajo tudi ob tvojem osebnem prazniku!

Avtor neznan

Zabavaj se, tvegaj in uživaj!*Potrudi se po svojih najboljših močeh*in ne sklepaj kompromisov.*Ves svet je pred teboj,*da uresničiš svoje sanje.*Zato ti za rojstni dan želim*veliko sreče in življenje v vsej njegovi polnosti.

Avtor neznan

Zopet za eno leto lepši in pametnejši in šarmantnejši in …:) bodi srečen!

Avtor neznan

Rojstni dan imaš!*Do roba si napolni čašo življenja.*Sprosti in zabavaj se, naj bo leto,*ki je pred tabo, polno ljubezni in prijateljstva.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.