ŽELIM TI (za roj.dan ali n.leto)…

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da uresničim,*kar ti želim in ti darujem,*kar bi te osrečilo,*bi bila odločitev težka.*Lepota je nevarna, modrosti se mora naučiti vsak sam,*ljubezen pa je tvoja izbira.

Pam Brown

Zelo ti želim, da bi ti*bili prihranjeni trenutki tesnobe,*ko sreča obrne hrbet.

Pam Brown

Želim ti, da naj bo tvoje srce ljubeče*in tvoje razsojanje modro.

Pam Brown

Želim si, da bi ti bili prihranjeni trpljenje,*žalost in porazi.*Ampak potem bi te to ločilo od*vseh drugih bitij na tem planetu.*Tako bolečina kot radost nas povezujeta*v družino, zakon, prijateljstvo.

Pam Brown

Naj te vedno znova mika,*da se česa naučiš, da kaj narediš,*da kam greš, da koga srečaš.*Naj bo tvoje življenje vedno zanimivo.

Pam Brown

Želim ti srečo, ko delaš,*kar delaš, kot najboljše zmoreš.*Tvegaj in poskusi.*Tvegaj in se razdajaj.*Tvegaj in ljubi.

Avtor neznan

Želim ti odkritja in čudeže.*želim ti uspeh.*Želim ti radosti, mir in*globoko zadovoljstvo.*Vedno pa ljubezen.

Avtor neznan

Želim ti, da nikoli ne bi izgubil veselja*do iskanja in spoprijemanja z izzivi.*Da bi vedno našel nekaj, kar bi te veselilo.*Da bi vedno užival v življenju.

Avtor neznan

Najboljše, kar lahko narediš je,*da verjameš vase. Ne boj se poskusiti.*Naj te ne bo strah, če ti spodleti …*Otresi prah s sebe in poskusi znova …

Avtor neznan

Življenje je tvoje in nikogar drugega.*Važno je, kaj se tebi zdi pomembno*in ne, kaj bodo rekli drugi.*Kmalu boš ugotovila, da ne moreš*vedno ustreči vsem ljudem okoli sebe.

Nau Hunt

Želeti si moraš veliko:*obilje ljubezni, spodbudna doživetja, znanje,*dajanje drugim in veliko možnosti za*izražanje svojih sposobnosti.*Ne zadovolji se z malim.

Avtor neznan

Želim ti lepoto tišine, veličastnost sončnega vzhoda,*skrivnostnost teme,*moč plamena, silo vode, svežino zraka,*tiho moč zemlje, ljubezen, ki je osnova vsega.*Želim ti čudež življenja.

Avtor neznan

Želim ti malo zdravja, malo bogastva,*majhno hišico in svobodo.*In na koncu kakšnega prijatelja*in nobenega vzroka, da bi ga potrebovala.

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.