Voščila

Preberite najlepša voščila

Kaj je voščilo in kako uporabljamo voščila? Voščila so izrazi dobrih želja, sreče in ljubezni, ki jih izrekamo ali pišemo nekomu ob posebnih priložnostih ali pomembnih trenutkih v življenju. Uporabljamo jih kot način izkazovanja spoštovanja, ljubezni, podpore ali celo sočutja do drugih.

Voščila se uporabljajo ob različnih priložnostih, kot so voščila za rojstni dnevi, voščila za poroke, voščilo za diplome, voščilo ob obletnici... ali celo ob žalostnih dogodkih, kot je izguba. So način, kako izraziti čustva in občutke ter pokazati, da nam je mar za osebo, ki jo obdajajo. Voščila uporabljamo jih, da izrazimo ljubezen, hvaležnost, spoštovanje, občudovanje ali pa preprosto zaželimo nekomu srečo, zdravje in uspeh v življenju.

Voščila so pomemben del naše komunikacije, saj prenašajo pozitivno energijo in sporočajo, da se zavemo pomembnosti trenutka v življenju druge osebe. Beseda "voščila" izražuje samo dobrohotnost, prijateljstvo in željo po blaginji drugih. Ko uporabljamo voščila, si prizadevamo, da bi ustvarili toplo in prijetno vzdušje ter ljudem pokazali, da smo jim blizu. So način, kako izraziti našo naklonjenost in pripadnost ter okrepiti medsebojne vezi.

Voščila so več kot le besede. So način, kako ustvarjati smiselne povezave med ljudmi, izražati empatijo in ustvarjati lepše trenutke v življenju drugih. S svojo močjo lahko dvignejo razpoloženje, navdihnejo, podprejo ali preprosto polepšajo dan prejemniku voščil. Uporaba voščil je izraz naše človečnosti, prijaznosti in želje po širjenju pozitivnosti. Zato je pomembno, da voščila izrekamo iskreno, s srcem, in se zavedamo, da lahko z majhnimi gestami naredimo veliko razliko v življenju drugih ljudi.

Preberite in uporabite voščila iz bogate zakladnice voščila z vseh področij (voščilo za rojstni dan, voščilo za 50 let, voščila za novo leto, voščilo za dan žena, voščilo za poroko...).

Uživajte v lepih voščilih in podarite komu lepo voščilo.

Pam Brown

Želim ti radosti sprejemanja otroških darov:*šopka ovenelih regratovih cvetov, žabe,*kosmatega bonbončka, poljubčka.

Pam Brown

Želim ti, da občutiš tisto srečo,*ko najdeš popolno darilo za ljubljeno osebo.

Pam Brown

Želim ti veselja z rastlinami *majhne čudeže cepljenja in obrezovanja,*semena in čebulnice.*Čudež novega življenja, ki požene iz zemlje.

Pam Brown

Želim ti, da bi bilo vedno bolje,*kot si upaš pričakovati.

Pam Brown

Želim ti, dovolj lepih spominov na manj srečne dni.

Robert Baden - Powell

Na pravi poti k sreči je tisti, ki skrbi za srečo drugih.*Skušajte zapustiti ta svet za spoznanje boljši, kakor ste ga prejeli.

Pam Brown

Želim ti eno malo tistih malih sreč,*ko spet odpreš ljubo, znano knjigo,*pogladiš strani, prepoznaš besede …

Pam Brown

Želim ti zaupanja divjih živali, ki si ga pridobiš*s potrpežljivostjo in ljubeznijo.

Pam Brown

Želim si, da bi ti bili prihranjeni trpljenje,*žalost in porazi.*Ampak potem bi te to ločilo od*vseh drugih bitij na tem planetu.*Tako bolečina kot radost nas povezujeta*v družino, zakon, prijateljstvo.

Avtor neznan

Na nebu tisoč zvezd žari, vsaka od njih ti želi:* lahko noč in sladke sanje, naj te mesec pošlje vanje!*

Avtor neznan

Življenje je tvoje in nikogar drugega.*Važno je, kaj se tebi zdi pomembno*in ne, kaj bodo rekli drugi.*Kmalu boš ugotovila, da ne moreš*vedno ustreči vsem ljudem okoli sebe.

Avtor neznan

Ljubi oče, draga mati, moja ljubljena, častita!* K vajini poroki zlati par besed mi dovolita!* Pol stoletja – lepa doba, *ki sta skupaj jo prebila, *hčerke in sinove svoje skrbno, zgledno sta vzgojila. *Danes pa že vnukec mali, *vama vošči presrčno,* še naprej bodita zdrava,* vama vsi želimo močno.

Pam Brown

Želim ti, da naj bo tvoje srce ljubeče*in tvoje razsojanje modro.

Avtor neznan

Najboljše, kar lahko narediš je,*da verjameš vase. Ne boj se poskusiti.*Naj te ne bo strah, če ti spodleti …*Otresi prah s sebe in poskusi znova …

Avtor neznan

Kaj danes besede mi narekuje, ki naj jih izrazim vama sedaj?* Kaj, ki v srcu prej ne miruje, dokler ne oglasi malo se vsaj?* To je ljubezen vnukinje vaše, *otroška je vdanost moja do va in srčna je radost in sreča je tiha,* ki se izliva v besede mi glas.

Pam Brown

Želim ti srečo, ko delaš,*kar delaš, kot najboljše zmoreš.*Tvegaj in poskusi.*Tvegaj in se razdajaj.*Tvegaj in ljubi.

Pam Brown

Naj te vedno znova mika,*da se česa naučiš, da kaj narediš,*da kam greš, da koga srečaš.*Naj bo tvoje življenje vedno zanimivo.

Avtor neznan

Želim ti malo zdravja, malo bogastva,*majhno hišico in svobodo.*In na koncu kakšnega prijatelja*in nobenega vzroka, da bi ga potrebovala.

Pam Brown

Da bi bil s teboj vedno kdo,*s komer lahko deliš prav vse.

Avtor neznan

Želim ti lahko noč, na ustnice pa poljubček vroč,*želim ti sladke sanje, če se še nisi potopil vanje,* če pa že spiš, glej, da se zjutraj z nasmehom zbudiš.

Pam Brown

Želim ti, da bi vsaj kdaj bila priložnost, da si privoščiš,*kar si želiš in ne le zato,*ker potrebuješ in le za tisto, kar potrebuješ.

Avtor neznan

Želim ti, da sama ugotoviš,*da vrata niso pred nikomer zapahnjena,*kdor je pripravljen,*lahko vstopi.

Nau Hunt

Želeti si moraš veliko:*obilje ljubezni, spodbudna doživetja, znanje,*dajanje drugim in veliko možnosti za*izražanje svojih sposobnosti.*Ne zadovolji se z malim.

Avtor neznan

Želim ti, da nikoli ne bi izgubil veselja*do iskanja in spoprijemanja z izzivi.*Da bi vedno našel nekaj, kar bi te veselilo.*Da bi vedno užival v življenju.

Pam Brown

Če bi mi bilo dano, da uresničim,*kar ti želim in ti darujem,*kar bi te osrečilo,*bi bila odločitev težka.*Lepota je nevarna, modrosti se mora naučiti vsak sam,*ljubezen pa je tvoja izbira.

Avtor neznan

Želim ti odkritja in čudeže.*želim ti uspeh.*Želim ti radosti, mir in*globoko zadovoljstvo.*Vedno pa ljubezen.

Pam Brown

Zelo ti želim, da bi ti*bili prihranjeni trenutki tesnobe,*ko sreča obrne hrbet.

Avtor neznan

Želim ti lepoto tišine, veličastnost sončnega vzhoda,*skrivnostnost teme,*moč plamena, silo vode, svežino zraka,*tiho moč zemlje, ljubezen, ki je osnova vsega.*Želim ti čudež življenja.

Avtor neznan

Če obstaja veselje, potem je to, ko se srečam s tabo; *če obstaja bolečina je to, ko nisem zraven tebe;* če obstaja nekdo, ki si ga želim, potem si to samo ti!

Avtor neznan

Na svetu je 7 svetovnih čudes,* 6 celin, 5 vogalov Pentagona,* 4 peresa deteljice, 3 sveti kralji, *2 očesi – ti pa si samo E.N.A.!

V kolikor želite, se lahko prijavite na prejem brezplačne kozmične misli, ki jo boste prejeli na vaš email, si jo lahko tudi natisnili in jo kam obesili, nalepili, da vam da navdih in inspiracijo.

Brezplačno kozmično misel boste lahko prejeli 2x tedensko, in sicer v ponedeljek in četrtek.