A
A
Založba AUM – Knjige za vašo duhovnost, vašo duhovno pot

 

🙏 Življenje je kratko in svoj namen najdemo takrat, ko nas »udari«, če nismo dovolj pozorni. Karma je darilo univerzuma, da rastemo v boljši jaz, v svoj potencial. Vsakdo pa na koncu prinese svojo zgodbo – bistvo svojega življenja.

🙏 Nezadovoljstvo s svojim življenjem je resen znak za spremembe. Takrat vas obdajajo žalost, obup, jeza in druga negativna čustva. Vendar pa imate možnost, da se odločite in postanete sami odgovorni za svoje življenje, zato sprejmite izzive in postanite še boljši – pri Založbi AUM vam bomo pomagali po najboljših močeh.

🙏 Posebej za vas bomo priskrbeli knjige, ki v naš prostor tako in drugače vnašajo gotovo najslavnejšo mantro, iz katere vse izhaja in kamor se vse vrača: AUM (zato je tudi naša prva izdaja AUM – melodija ljubezni). Izbrani avtorji v slovenskem prevodu vas bodo s svojimi spoznanji, uvidi in pogledi vodili na poti življenja, ki sledi načelom enosti vsega in vsakogar.

🙏 Z našo pomočjo vam bo dano prebirati knjige, ki vam bodo dale misliti in vas ne bodo pustile ravnodušnih. V skladu z najnovejšimi spoznanji vas bodo peljale naprej, v lepši svet, kjer se vse združuje in se brišejo razlike med nami, kjer se iščejo povezave, ki nas zbližujejo s svetom in predvsem s seboj.

🙏 Dejstvo je, da vsak posameznik potrebuje pogum herojev, da lahko naredi spremembe v življenju. Vendar šele, ko se univerzum znajde na konicah prstov in se svet razpre v enosti življenja ter raznolikosti spoznanja, ugotovimo, da lahko postanemo boljši in imamo lepo prihodnost. Bistvo svojega obstoja boste odkrili šele takrat, ko v sebi otipate dušo in se pred vami razgrne pot, ki vodi v življenje. S tem se boste osvobodili vseh spon omejitev, pred vami pa se bodo razodele pozabljene sanje, ki ste jih nekoč potlačili v tisti posebni kotiček v sebi, katerega ključ ste sčasoma zavrgli.

🙏 Vabimo vas, da ponovno poiščete ključ življenje, ki vas čaka in ki vam nudi zatočišče in bivališče. Pridružite se nam in mnogim, ki vsem drugim utirajo pot do večjega osebnega zadovoljstva, lepših odnosov in bolj izpolnjujočega poklicnega življenja, do duhovne evolucije in življenja v skladu s seboj.

🙏 Posebej za vas razstiramo obzorja, razstiramo življenje in razstiramo svet spoznanj ter svet vedoželjnosti. c

S toplimi pozdravi AUM 🕉️, Ekipa AUM 🙏

PS. Več o nas in naši zgodbi >>>
PPS. Več o pomenu AUM-a >>>

🕉️🕉️ 🕉️ Prednaročila založbe AUM – do -33% 🕉️🕉️🕉️

🕉️🕉️ 🕉️ – KNJIGE ZA VAŠO DUHOVNO POT
& OSEBNO RAST – 🕉️🕉️🕉️